AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli bırakmak

Kahve falında eli bırakmak

Kahve falında eli bırakmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işlerini yoluna koyacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli bırakmak gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında eli bırakmak iş kaybı yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini bırakmak büyük adımlar atılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin elini bırakmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elini bırakmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın elini bırakmak eve huzur dolacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık bırakmak kısmetinin hep açık olacağına, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi bırakmak esenliğe kavuşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir