AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elini bırakmak

Kahve falında babanın elini bırakmak

Kahve falında babanın elini bırakmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın elini bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Kahve falında babanın elini bırakmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini bırakmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini bırakmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına işarettir.

Kahve falında eli bırakmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin elini bırakmak takdir toplayacak işler yapacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın elini görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının el öpmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir