AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini bırakmak

Kahve falında birinin elini bırakmak

Kahve falında birinin elini bırakmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, elde edilen nasibin artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elini bırakmak gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında eli bırakmak insanlardan uzaklaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında babanın elini bırakmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini bırakmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında elini bırakmak maddi anlamda güçleneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalettir.

Kahve falında birinin elini bırakmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yılan yakalayıp bırakmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret eder.

Kahve falında kuşu özgür bırakmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kuşu özgür bırakmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir