Kahve falında sevgiliyi bırakmak

Kahve falında sevgiliyi bırakmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi bırakmak gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilisini bırakmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi bırakmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin elini bırakmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvanları aç bırakmak kafasındaki sorunları çözeceğine, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kadını hamile bırakmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, adından konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında namaz bırakmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ocağı açık bırakmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında arkada bırakmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top