AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açık bırakmak

Kahve falında kapıyı açık bırakmak

Kahve falında kapıyı açık bırakmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kapıyı açık bırakmak gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık bırakmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüpü açık bırakmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak keyfin bozulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ocağı açık bırakmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu açık bırakmak kurulu bir düzene sahip olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir