AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla el ele tutuşmak

Kahve falında kızla el ele tutuşmak

Kahve falında kızla el ele tutuşmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızla el ele tutuşmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla el ele tutuşmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla el ele tutuşmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Kahve falında el tutuşmak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, dik durmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak ayıplanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir