AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kesildiğini görmek

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik kesildiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük bir mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elektriklerin kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek yeni insanlarla tanışacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektriklerin gittiğini görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında elektrikli ocak görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir