AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kesilmesi görmek

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik kesilmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektriklerin kesildiğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik sayacı görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik şarteli görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında elektrik patlaması görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir