AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, şansının kendinden yana olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında elektriğin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektriklerin kesildiğini görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik çarparak ölmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik telleri görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik işi yapmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir