AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektriklerin gittiğini görmek

Kahve falında elektriklerin gittiğini görmek

Kahve falında elektriklerin gittiğini görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektriklerin gittiğini gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elektrik anahtarı görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet eder.

Kahve falında elektrikli ocak görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik kaçağı görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalettir.

Kahve falında elektrik tellerinin yandığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik akımına kapılmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına inanılır.

Kahve falında elektrik telleri görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürge almak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir