AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kesilmesini görmek

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik kesilmesini gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında elektriklerin kesildiğini görmek büyük ferahlık yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında elektriğin kesildiğini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik kesilmesi görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kesilmesini görmek yaşamın kolaylaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında elektriğe kapılmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçak elektrik kullanmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik çarpmasından kurtulmak hak ve din yolunu bırakacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir