AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir direk görmek

Kahve falında demir direk görmek

Kahve falında demir direk görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, zararların günden güne artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir direk gördüyseniz:

  • Daha da önemlisi ihtiyaçlarınızı karşılamak için istekli olabilirler.

Kahve falında demir direk görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında demir direk dikmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton direk görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında direğe yaslanmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında gemi direği görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında direğe çarpmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir