AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon direği görmek

Kahve falında balkon direği görmek

Kahve falında balkon direği görmek çok sorunlu günler geçireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında balkon direği gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Kahve falında balkon direği görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Kahve falında ev direği görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç direk görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisi ile gururlanacağına delalettir.

Kahve falında telefon direği görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir direk dikmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir