AnaSayfa / Genel / Kahve falında akıntıya kapılmak

Kahve falında akıntıya kapılmak

Kahve falında akıntıya kapılmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akıntıya kapılmak büyük borçların altında ezileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında akıntıya kapıldığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında su akıntısına kapılmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi akıntı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir