AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehire kapılmak

Kahve falında nehire kapılmak

Kahve falında nehire kapılmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında nehire kapılmak gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Kahve falında nehire kapılmak kötü olayların meydana geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telaşa kapılmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerken akıntıya kapılmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında girdaba kapılmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla sele kapılmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir