AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiveni görmek

Kahve falında eldiveni görmek

Kahve falında eldiveni görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eldiveni gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu eldiven görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah eldiven görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık eldiven görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, yakında hedefine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında eldiven taktığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eldiven görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kışlık eldiven görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün eldiven görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir