AnaSayfa / Genel / Kahve falında eldiven dikmek

Kahve falında eldiven dikmek

Kahve falında eldiven dikmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eldiven dikmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında eldiven dikmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı eldiven görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek hayırlı bir işe başlayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Kahve falında siyah eldiven giymek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı eldiven görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek itibar kazanacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eldiven giymek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında eldiveni görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir