AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı eldiven görmek

Kahve falında kırmızı eldiven görmek

Kahve falında kırmızı eldiven görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı eldiven gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı kına eldiveni görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı eldiven görmek hayatını yoluna koymaya, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin eldiveni görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eldiven giymek hırpalanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek eldiven görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak eldiveni görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir