AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde yumurta görmek

Kahve falında elde yumurta görmek

Kahve falında elde yumurta görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde yumurta gördüyseniz:

  • Aslında hala bir şeyleri yeniden başlatabilme şansınız var.

Kahve falında elde yumurta görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elde yara görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında elde poşet görmek yeni işlere gireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde beyaz gül görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında elde para görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında elde kırmızı gül görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, nahoş sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde balık görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir