AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde balık görmek

Kahve falında elde balık görmek

Kahve falında elde balık görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kötü işlere girmeyeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında elde balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında elde balık görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Kahve falında elde tutmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak parasının ve malının artacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak kendi işini kuracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına rivayet eder.

Kahve falında elde çanta görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında yılanı elde tutmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir