AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde poşet görmek

Kahve falında elde poşet görmek

Kahve falında elde poşet görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde poşet gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında elde poşet görmek kapanan kapıların açılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri elde görmek derde ve kedere düşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde sümük görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında elde telefon görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Kahve falında elde sigara görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı elde tutmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde dövme görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir