AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde beyaz gül görmek

Kahve falında elde beyaz gül görmek

Kahve falında elde beyaz gül görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elde beyaz gül gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Kahve falında elde beyaz gül görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında elde kırmızı gül görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, karlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak sağlığından ve ağız tadından olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde dikiş dikmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde kuran görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında elde sabun görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sol elde yüzük görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde nasır görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir