AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde bebek görmek

Kahve falında elde bebek görmek

Kahve falında elde bebek görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında elde bebek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında elde bebek görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde silah görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde kıl görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında elde dikiş dikmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında elde kan görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde ekmek görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir