AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki elde kına görmek

Kahve falında iki elde kına görmek

Kahve falında iki elde kına görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, maddi gücünün eksileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok iyi şeylere, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki elde kına gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında iki elde kına görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sol elde kına görmek ağız tadından olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elde kına görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında elde kına görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde valiz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında elde yüzde yara görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kazancının da artacağına işarettir.

Kahve falında elde bozuk para görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir