AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde çanta görmek

Kahve falında elde çanta görmek

Kahve falında elde çanta görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elde çanta gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Kahve falında elde çanta görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında elde çiçek görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında elde kırmızı gül görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde diş görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında elde kuran görmek ticaret ehli kişi olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sol elde kına görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir