AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde silah görmek

Kahve falında elde silah görmek

Kahve falında elde silah görmek büyük bir yükten kurtulacağına, parasız kalacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde silah gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında elde silah görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kişinin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında elde para görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında elde altın görmek maddi kayıpların olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında elde dikiş görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına tabir olunur.

Kahve falında elde küpe görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında elde hamur açmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hak yolunu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde balık tutmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki elde kına görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir