AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde altın görmek

Kahve falında elde altın görmek

Kahve falında elde altın görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde altın gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet eder.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde altın görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında elde çil görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak hayata küsecek duruma geleceğine, karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında elde kıl görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde sivilce görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında elde sigara söndürmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir