AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde saç görmek

Kahve falında elde saç görmek

Kahve falında elde saç görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde saç gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında elde saç görmek çıkış yolları bulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elde alyans görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında elde göz görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde leke görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Kahve falında elde bıçak görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki elde kına görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri elde görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde kalp görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir