AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde leke görmek

Kahve falında elde leke görmek

Kahve falında elde leke görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde leke gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Kahve falında elde leke görmek kazançlı kapıların açılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elde alyans görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, istediği noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde kına görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elde kına görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde akrep görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında elde bebek görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir