AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde sümük görmek

Kahve falında elde sümük görmek

Kahve falında elde sümük görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat bir döneme girileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet eder.

Kahve falında elde sümük gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında elde sümük görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sol elde kına görmek yardımcı olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elde kan görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde valiz görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında elde siğil görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında elde sivilce görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde anahtar görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Kahve falında dişleri elde görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir