AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde bozuk para görmek

Kahve falında elde bozuk para görmek

Kahve falında elde bozuk para görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde bozuk para gördüyseniz:

  • Gergin ya da düşük modda ortamlar mizahi yeteneğiniz sayesinde kendini bulabilir.

Kahve falında elde bozuk para görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında elde para görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında elde kağıt para görmek alım gücünün artmasına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde bozuk para toplamak mutluluğun kapıyı çalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk demir para saymak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir