AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde çiçek görmek

Kahve falında elde çiçek görmek

Kahve falında elde çiçek görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına rivayet eder.

Kahve falında elde çiçek gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Kahve falında elde çiçek görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde delik görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde kan görmek ünleneceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında elde silah görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında elde mürekkep görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında iki elde kına görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına inanılır.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir