AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde morluk görmek

Kahve falında elde morluk görmek

Kahve falında elde morluk görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hak yolunu bulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında elde morluk gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında elde morluk görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde siğil görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde beyaz gül görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde dikiş görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elde sabun görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında elde bıçak görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında elde altın görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir