AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde sabun görmek

Kahve falında elde sabun görmek

Kahve falında elde sabun görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ruhunun şifa bulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında elde sabun gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında elde sabun görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iki elde kına görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında elde göz görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet eder.

Kahve falında elde çanta görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde mürekkep görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında elde altın görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde kırmızı gül görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir