AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde mantar görmek

Kahve falında elde mantar görmek

Kahve falında elde mantar görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında elde mantar gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elde mantar görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elde leke görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde yumurta görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında elde böcek görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elde mürekkep görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında elde kına görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalettir.

Kahve falında bir elde on parmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir