AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde akrep görmek

Kahve falında elde akrep görmek

Kahve falında elde akrep görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında elde akrep gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında elde akrep görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elde karınca görmek hayatının düzene gireceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elde kan görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı elde tutmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında iki elde kına görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında elde kalp görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elde taş görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir