AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde kıl görmek

Kahve falında elde kıl görmek

Kahve falında elde kıl görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde kıl gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında elde kıl görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir elde on parmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde leke görmek maddi kayba uğrayacağına, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Kahve falında elde morluk görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, fikirlerinin çatışacağına işarettir.

Kahve falında sol elde kan görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde siğil görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına inanılır.

Kahve falında elde dikiş görmek bir organizasyona katılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde sivilce görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir