AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde hamur görmek

Kahve falında elde hamur görmek

Kahve falında elde hamur görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında elde hamur gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında elde hamur görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elde hamur açmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Kahve falında elde silah görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında elde para görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elde kağıt para görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalet eder.

Kahve falında sağ elde alyans görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde morluk görmek sorunların hallolacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında elde etmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir