AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde delik görmek

Kahve falında elde delik görmek

Kahve falında elde delik görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde delik gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Kahve falında elde delik görmek keyifli hale geleceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde kağıt para görmek başarılarının artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında elde nasır görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elde yara görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Kahve falında elde dikiş görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde ekmek görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir