AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında elde bulaşık yıkamak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkadığını görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayatını yoluna koymaya işarettir.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir