AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde karınca görmek

Kahve falında elde karınca görmek

Kahve falında elde karınca görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde karınca gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında elde karınca görmek evlerin ayrılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elde bıçak tutmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde beyaz çamaşır yıkamak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında elde böcek görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha iyi anlaşır olacağına işaret eder.

Kahve falında elde valiz görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde bıçak görmek yatırımlarının kar getireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında elde diş görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında elde çiçek görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir