AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyle suya girmek

Kahve falında elbiseyle suya girmek

Kahve falında elbiseyle suya girmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyle suya girmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan fırsatları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında elbiselerle suya girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Kahve falında elbiseyle suya girmek beklentilerin gerçekleşeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbiselerle denize girmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize elbiseyle girmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz elbiseyle denize girmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında karanlık suya girmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında balikli suya girmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir