AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyle havuza girmek

Kahve falında elbiseyle havuza girmek

Kahve falında elbiseyle havuza girmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, batıl amele, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında havuzda girmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Kahve falında havuza girmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında su dolu havuza girmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarla havuza girmek hastalıklarının biteceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza kıyafetle girmek geçim sıkıntısı çekeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında havuza denize girmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk havuza girmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir