AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiselerle suya girmek

Kahve falında elbiselerle suya girmek

Kahve falında elbiselerle suya girmek hasret çekenlerin birleşeceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, endişelerin son bulacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret eder.

Kahve falında elbiselerle suya girmek gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Kahve falında elbiseyle suya girmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında elbiselerle suya girmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize elbiseyle girmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elbiselerle denize girmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz elbiseyle denize girmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içine girmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ılık suya girmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir