AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık suya girmek

Kahve falında karanlık suya girmek

Kahve falında karanlık suya girmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık suya girmek gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında karanlık suya girmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bir eve girmek konforundan da ödün vereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık eve girmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık odaya girmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir