AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize elbiseyle girmek

Kahve falında denize elbiseyle girmek

Kahve falında denize elbiseyle girmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize elbiseyle girmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında elbiselerle denize girmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseyle denize girmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize elbiseyle girmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbiselerle suya girmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında elbiseyle havuza girmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyle suya girmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize girmek istemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında arabayla denizde girmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir