AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu havuza girmek

Kahve falında su dolu havuza girmek

Kahve falında su dolu havuza girmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu havuza girmek gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında su dolu havuza girmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuza girmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek o işin tüm risklerini göze alacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında su dolu havuz görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek büyük hatalar yapacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir