AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda girmek

Kahve falında havuzda girmek

Kahve falında havuzda girmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, ruhunun dinleneceğine, kişinin yasa düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda girmek gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında havuz girmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta havuza girmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle havuza girmek şüpheli bir olay yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza kıyafetle girmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda havuza girmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında denize ve havuza girmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir