AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza girmek

Kahve falında havuza girmek

Kahve falında havuza girmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza girmek gördüyseniz:

  • Yüksek yaratıcılığınızı kullanarak özel yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişme gösterebilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle havuza girmek büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızla havuza girmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık havuza girmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza girmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında havuza girmek istemek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Kahve falında kirli havuza girmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bulanık havuza girmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir