AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza denize girmek

Kahve falında havuza denize girmek

Kahve falında havuza denize girmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza denize girmek gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Kahve falında denize havuza girmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize ve havuza girmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza denize girmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında köpüklü havuza girmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz havuza girmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli havuza girmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle havuza girmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir